DSCF4076

 

У спортивному комплексі «Юність» в м. Ужгороді відбулася ІІ – а спартакіада працівників Державної фінансової інспекції в Закарпатській області. Завдяки зусиллям адміністрації і профспілкової організації працівники інспекції нашого краю активно займаються фізичною культурою і спортом, домагаються високих спортивних результатів на різних змаганнях. . Цього року збірна відомства стала переможцем обласної спартакіади державних службовців серед обласних організацій, а торік на УІ-й спартакіаді Держфінінспекції України зайняла друге призове місце.

Високу майстерність показали держфінінспектори і в цьогорічній обласній галузевій спартакіаді, у проведенні якої допомагала обласна рада ФСТ «Спартак». У турнірі з міні – футболу перемогу здобула команда працівників районів, а у волейболі – міста Ужгорода.

В індивідуальних видах особистим прикладом тон задавав начальник Держфінінспекції в Закарпатській області Микола Рябець, який став першим у змаганнях з настільного тенісу і дартсу, був одним з кращих бомбардирів футбольного турніру. Також два перших місця – у шахах і дартсі завоювала Марія Готра. В настільному тенісі серед жінок перемогу святкувала Людмила Кич, а у змаганнях з шахів серед чоловіків – Анатолій Дубей. Найкращими у турнірі з шашок були Лідія Горват та Василь Андрійцьо.

За підсумками усіх видів перше загальнокомандне місце завоювала команда апарату обласної Держфінінспекції. Другим призерам стала збірна працівників районів, третім – міста Ужгорода. Кубки, медалі, почесні грамоти переможцям в командному та індивідуальному заліку вручили начальник Держфінінспеції в Закарпатській області Микола Рябець, в.о голови облради ФСТ «Спартак» Лариса Кравець, головний суддя спартакіади Юрій Мошак.  

 

На фото:

-  Відкриває змагання Микола Рябець;

-  Поєдинок з шахів;

DSCF4087

-  За тенісним столом переможець спартакіади - начальник Держфінінспекції в Закарпатській області Микола Рябець

DSCF4111

 

-  Учасники спартакіади після нагородження.

DSCF4177

 

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок