Про проект Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки

0987   Ознайомившись з проектом Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, Федерація профспілок Кіровоградської області, в цілому, схвалює документ, як актуальний і перспективний. Наприклад, позитивними моментами є: формування єдиної системи інформаційного забезпечення діяльності профспілок, регулярне проведення селекторних нарад, прес-конференцій, круглих столів, реалізація програм з метою залучення молоді до профспілкової роботи і т д. Що стосується інформаційної діяльності ФПО, то профспілкове об’єднання вибудувало власний механізм роботи з..

Презентація Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018–2021 роки на Харківщині

rabb     13 лютого до уваги голів профспілок Об‘єднання профспілок Харківської області була представлена Стратегія інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018–2021 роки, яку презентував її автор  - керівник прес-центру ФПУ Юрій Іванович Работа.   Стратегія спрямована на захист в інформаційному полі соціально-економічних і трудових прав та інтересів членів профспілок в умовах реформ, а також об’єктивне висвітлення соціально-економічного становища працівників, діяльності Федерації профспілок України, її членських організацій, їх позиції,..

Зробили більше, ніж могли, але менше, ніж хотіли

RadaDatsko     Цими словами закінчив свою доповідь учасникам Ради Об’єднання профспілок Львівщини її голова Роман Дацько. Можемо додати: «менше, ніж могли б». Чому? Для об’єктивності (ми теж з профспілок і переживаєм не лише за тиражі профспілкових газет та інформаційну політику), наведемо короткий і промовистий факт нинішніх реалій в українському суспільстві за опитуванням, проведеним Київським міжнародним Інститутом соціології: чому українці виїжджають з України? Їх висновки. «Корінь багатьох наших..
Архiв
<< < Лютий 2018 > >>