ПрАТ «УКРПРОФТУР» вітає з Днем туризму!

4246b121d2dc949b8f082c5f57840a3b L

Шановні туристи!

Туристична галузь сьогодні – невід’ємна складова світового ринку. Своєю працею ми розвиваємо вид активного відпочинку, який є високорентабельною галуззю економіки, дієвим фактором інтеграції нашої країни у європейську і світову спільноту, має великі пізнавально-виховні можливості для формування гармонійно розвиненого громадянина своєї країни.

Нехай з кожним роком туризм, як форма дозвілля, стає все змістовнішим і популярнішим, а нові маршрути відкривають вікно у широкий світ, сприяють встановленню добросусідських стосунків та порозуміння між народами.

Щиро бажаю Вам гарних емоцій, приємних вражень від усіх Ваших подорожей, а працівникам цієї галузі бажаю успіхів та процвітання у цій нелегкій справі, адже саме завдяки Вам люди отримують змогу насолодитись прекрасними світовими пам’ятками архітектури, відпочити у найекзотичніших куточках світу та отримати море радості від проведеної відпустки.

Нехай всі Ваші задуми, спрямовані на розквіт туризму, відпочинку та оздоровлення громадян, завжди без перешкод втілюються у життя!

Сергій СТРІЛЕЦЬ,

Президент ПрАТ «УКРПРОФТУР»