23 червня - День державної служби

Шановні державні службовці, колеги!

Від усієї душі вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби.

На ваші плечі покладена нелегка, але почесна ноша – служіння народові України, допомога людям у вирішенні їх повсякденних соціально-важливих проблем, з якими вони звертаються до органів влади. З цього починається довіра громадян до інституцій влади, до самої ідеї державності, тому праця у державних органах вимагає від держслужбовців системного мислення, чіткого розуміння та бачення перспектив у кожній справі, застосування правових та новітніх підходів у роботі, небайдужості і компетентності.

Нехай Ваш професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, великий практичний досвід і надалі служать на користь людям, забезпечуючи успіх політичних, економічних та соціальних реформ в країні.

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя і миру, досягнень у Вашій професійній діяльності, віри у себе і щасливе майбутнє України!

З повагою, Голова ФПУ                                                                                      Григорій Осовий

Архiв
<< < Грудень 2018 > >>