Телеканал Інтер. Юлія Тимошенко під час зустрічі з Федерацією профспілок заявила про необхідність вдосконалення державної системи (відео)

mqdefault

Якщо влада не буде мотивувати освічену молодь жити та працювати в Україні - незалежність держави стане умовною. Про це заявила Юлія Тимошенко на зустрічі з Федерацією профспілок.
Лідерка "Батьківщини" зазначила: удосконалювати потрібно державну систему загалом. Порадила розпочати з освіти для наймолодших та спиратися на досвід розвинених країн. Сорок дві профспілкові організації підтримали соціальну доктрину Тимошенко.
"Новий курс - про те, щоб Україна у світі глобальному стала конкурентом в боротьбі за людей. Мільйон українців на рік беруть своїх дітей, батьків, тваринок і їдуть в інші держави. Німеччина, Великобританія, Франція - у 18 разів більше всі доходи людей. І вся інфраструктура для людини побудована просто ідеально. Для лікування - медстраховка. Освіта - безкоштовно", - заявила Юлія Тимошенко, народний депутат, лідер партії "Батьківщина".
Телеканал Інтер, програма "Подробности"

Для перегляду натисніть ТУТ

Архiв