Голова ФПУ Григорій Осовий привітав Дмитра Разумкова з обранням його Головою Верховної Ради України

20190815114733-4323

У тексті привітання зазначено:

Високошановний Дмитре Олександровичу!

Прийміть щирі вітання від імені Федерації Профспілок України – найбільшого громадського об’єднання, яке представляє інтереси понад 5 мільйонів працівників всіх секторів економіки та сфер суспільного життя, з нагоди Вашого обрання на високу і відповідальну посаду  – Голови Верховної Ради України!

Переконані, що висловлена Вам довіра має стати важливим етапом на шляху економічного зростання, сприяти відновленню миру і злагоди в Україні, забезпеченню конституційних прав і гарантій громадян.

Розраховуємо на плідну співпрацю щодо законодавчого забезпечення реалізації реформ, спрямованих на зміцнення економіки та кардинальне покращення рівня життя кожного українця, соціально-економічний захист законних прав та інтересів людини праці.

Федерація профспілок України висловлює готовність надавати всебічну підтримку Вам та усім народним обранцям у цій непростій роботі. Ми готові вносити пропозиції з ключових питань економічної, соціальної та трудової політики, ретельно і професійно аналізувати законодавчі ініціативи, оперативно забезпечувати їх обговорення у трудових колективах на місцях, у галузевих і територіальних профспілкових організаціях усіх регіонів нашої країни.

Бажаємо Вам, шановний Дмитре Олександровичу, а також усім народним депутатам ІХ скликання Верховної Ради України міцного здоров’я, наснаги та сил у забезпеченні зміцнення України і покращення добробуту її громадян.

Прес-центр ФПУ

Архiв