nspp

 

 

Національній службі посередництва і примирення

 

 

Шановні колеги!

 

Щиро вітаємо вас із 15-ю річницею від дня утворення Національної служби посередництва і примирення!

За цей час НСПП пройшла славний шлях становлення і налагодження взаємодії з усіма учасниками процесів вирішення і запобігання виникненню колективних трудових спорів: об’єднаннями профспілок, роботодавців, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Нині діяльність Національної служби посередництва і примирення дає можливість чітко реалізовувати механізм забезпечення порядку здійснення працівниками права на колективний захист своїх інтересів, сприяє налагодженню соціально-трудових відносин.

Слід відзначити й ту велику роботу, що проведена НСПП по забезпеченню оцінки відповідності критеріям репрезентативності профспілок та їх об’єднань, організацій роботодавців та їх об’єднань, здійснення якої дає можливість їм брати участь у колективних переговорах з укладання угод відповідного рівня та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Прийміть щирі слова вдячності за плідну співпрацю, за вагомий внесок Національної служби посередництва і примирення та її відділень у розвиток соціального діалогу й досягнення взаєморозуміння між його учасниками та забезпечення соціальної стабільності у суспільстві.

У цей святковий день зичимо всім працівникам НСПП міцного здоров’я, щастя, наснаги, мудрості та нових досягнень у професійній діяльності. Нехай зростає ваш авторитет і примножується ваш внесок у забезпечення прав та гідного життя людини праці.

 

 

З глибокою повагою

 

 Голова Федерації профспілок України                                                                               Юрій Кулик