Kolos-emblem-2010-copy

21.03.2013 року відбувся VІІ позачерговий З'їзд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства „Колос” АПК України.

З'їзд заслухав інформацію про діяльність Товариства за період з 1 вересня 2011 р. по березень 2013 р. та інформацію ревізійної комісії про фінансово-господарську діяльність за цей же період.

З'їзд провів вибори голови ВФСТ „Колос” АПК України. Головою Товариства обрано Олександра Мендуся, який понад двадцять років працював головою Вінницької обласної організації „Колос”.

У своєму виступі новообраний голова підкреслив важливість співпраці з Федерацією профспілок України по розвитку всіх форм фізкультури та спорту.

На пленумі центральної ради Товариства, який відбувся одразу після з'їзду, внесені зміни до складу президії Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства „Колос”. Членом президії Товариства обрано Євгена Драпятого - заступника Голови ФПУ, до повноважень якого відносяться питання фізкультури і спорту у ФПУ.

Детальна інформація про проведення з'їзду буде розміщена на сайті Товариства ukrkolos.org.ua

Департамент розвитку профспілкового руху ФПУ