Як живе перший український джип "Волинянка"?

P1220832 Хто не пам’ятає знамениту "Волинянку" з бризентовим кузовом, двома ходовими мостами, для якої не було перепон бездоріжжя, ровів і горбків? Вона хоробро  брала  призи  на  знаменитих  раллі  і  була  абсолютно   доступною  і городянам і селянам. Вона однаково успішно возила на св‘ята сім’ї на гостини,а у будні - і поросят з ярмарку і картоплю і будівельні матеріали. Словом, це була ще та трудівниця. Зараз її виробник -..

Запорізька облпрофрада з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю провела навчання профспілкового активу міста Токмака і Токмацького району

PA060186   Запорізька облпрофрада з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю провела семінар для профспілкового активу міста Токмака та Токмацького району, у якому взяли участь 125 активістів. Відкрив семінар Ігор Скороходов – заступник голови облпрофради.  Він надав слово  заступнику мера міста Токмака Сергію Степурі, який наголосив на важливості проведення подібних заходів і висловив сподівання, що такі зустрічі носитимуть і надалі..

Право власності на Будинок профспілок в місті Ужгороді: судове свавілля продовжується