Благородна і потрібна справа

P1630834   Посадка лісу справа нелегка, але благородна і потрібна справа. І в першу чергу не вистачає робочих рук, адже садити доводиться вручну. Тут потрібні не лише певні професійні навички, а й значна фізична сила і витривалість. У цьому на власному досвіді мали можливість переконатись учасники трудового десанту Федерації профспілок області, які сонячним весняним днем, в угіддях Михайлівського лісництва ДП "Вінницьке лісове господарство", взяли участь в акції..

Профспілковий семінар у Пологівському районі

Изображение 017   20 квітня Запорізька обласна рада профспілок провела семінар для профспілкового активу Пологівського району, на якому були присутні 112 профактивістів. Відкрив навчання голова Пологівської районної ради Олександр Покутній, він привітав присутніх із 95- річчям району та побажав плідної роботи на семінарі. Напередодні проведення Дня охорони праці у рамках Всесвітнього дня охорони праці у Пологах відбулись заходи щодо відзначення кращих відповідальних осіб з охорони праці підприємств, організацій та установ..

Семінар- тренінг «Публічний виступ профспілкового лідера»

IMG-ef1db770406663f2d5a83b7ed9c0006c-V   20 квітня 2018 року Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок та Молодіжна рада Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок провели семінар-тренінг «Публічний виступ профспілкового лідера». Програмою було передбачено практичні та теоретичні блоки. Учасники тренінгу ознайомились з основами успішного публічного виступу та елементами самопрезентації. Завдяки практичним завданням навчились «читати» співрозмовника, аудиторію. Мали змогу попрактикуватись у публічних виступах та проаналізувати основні виклики, що стоять перед спікером та аудиторією. Молоді профспілковці..

Відстоюємо право держслужбовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування на достойну пенсію

30739926 1944094572329204 3794986780793766249 n     20 квітня члени ЦК Профспілки працівників державних установ та його виконавчого апарату, на чолі з Головою Профспілки Юрієм Піжуком підтримали народних депутатів України Сергія Капліна, Сергія Міщенка та Юрія Одарченка, які зареєстрували в Конституційному Суді України подання щодо неконституційності неперерахунку пенсій державним службовцям та посадовим особам органів місцевого самоврядування, які вийшли на заслужений відпочинок до 2016 року. Адже з набранням чинності з 01.05.2016..

ПЛЕНУМ ПРОФСПІЛКИ. Завдання у посиленні ефективності діяльності профспілок, зміцненні їх єдності

IMG 6149   ЦК Профспілки працівників лісових галузей України на своєму пленарному засіданні 19 квітня зазначив, що для дієвого реагування профспілок на зміни, що відбуваються в умовах реформ та соціально-економічної трансформації суспільства, завданням ЦК і його членських організацій є організаційне та фінансове зміцнення профспілок задля посилення ефективності дій та збереження єдності профспілкових лав.   Із доповіддю про організацію виконання рішень VI з'їзду Профспілки та VII з'їзду Федерації профспілок України..

Навчальний семінар для голів комісій із соціального страхування відбувся у Миколаєві

IMG 0976 19 04 2018 18 квітня п.р. Миколаївська обласна рада профспілок спільно з Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області (далі дирекція ФСС України в Миколаївській області) провела постійно діючий семінар на тему «Актуальні питання з експертизи тимчасової непрацездатності в роботі комісій із соціального страхування підприємств, установ, організацій» для голів комісій із соціального страхування, головних бухгалтерів галузевих профорганізацій та інших зацікавлених осіб.

ПЛЕНУМ ЦК. Реформування системи охорони здоров’я вимагає посилення соціально-економічного захисту працівників

МЕД   На цьому акцентували увагу учасники засідання  ЦК Профспілки працівників охорони здоров’я України, що відбулось 18 квітня у Києві. В заході взяли участь та виступили Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. заступник Міністра охорони здоров’я України Роман Илик, заступник Голови Національної служби посередництва та примирення Сергій Гербеда. Голова Профспілки Вікторія Коваль виступила з доповіддю «Про виконання вимог Профспілки та  завдання організацій Профспілки щодо  посилення соціально-економічного..

ПО СЛІДАХ ПОДІЇ. Соціальний діалог по-полтавськи: з лінії розмежування, оперативно

profspilky-2 У профспілок Полтавщини до Гаранта – особливі претензії. Його служба виявилася єдиною, що проігнорувала розпачливе SOS сторони соціального партнерства про пограбування серед білого дня. З Адміністрації на усі звернення полтавців з лютого – ні слуху, ні духу. А надії були. Бо Кабмін, Верховна Рада, Генеральна прокуратура та іже з ними такого навідповідали, що склалося враження: Україна – світове осереддя демократії. Спілчани вирішили не здаватися і боронити..