ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ

kapl   22 лютого відбулась зустріч профактиву Харківської області з народним депутатом України, представником Федерації профспілок України у Верховній Раді України С.М.Капліним.   Предметом обговорення стали зміни чинного законодавства щодо медичної реформи в Україні, пенсійного забезпечення, підвищення розміру пенсій для військовослужбовців та врахування пропозицій профспілок в законодавчих рішеннях. Сергій Миколайович окреслив свою чітку позицію стояти на захисті прав людини праці, підтримувати інтереси працюючих на всіх рівнях. Голови профорганізацій задавали..

Актуально про стан вирішення питання щодо фінансування загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова та розміру надбавок за престижність

IMG 20180221 155920   За час, що минув від попереднього засідання пленуму міської організації Профспілки 8 лютого, обласна і міська організації Профспілки зробили ряд кроків для захисту прав педагогічних працівників Чернігова на надбавки за престижність. Так, на звернення обласної організації Профспілки отримано роз’яснення Управління Держпраці у Чернігівській області від 13.02.2018 про необхідність попередження працівників про зменшення надбавок за престижність педагогічної праці за два місяці. 15 лютого відбулась зустріч Чернігівського..

На гірськолижній трасі – працівники охорони здоров’я Закарпаття

DSC 0655   На базі гірськолижного комплексу в с. Поляна Свалявського району відбулися змагання з гірськолижного спорту (слалому) серед працівників закладів та установ охорони здоров’я і санаторно-курортних закладів Закарпаття. Їх організаторами була обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я (голова Володимир Турок) спільно з департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації (директор Володимир Маркович). У проведенні змагань організаторам допомагала обласна організація ФСТ «Спартак» (Микола Щадей). На старт змагань вийшла 21 команда. Серед..

Проведено чергову інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці

P1630515     Федерація профспілок Вінницької області 22 лютого 2018 року провела інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці.    Відкрив та вів зустріч Голова Федерації профспілок області – Микола Колесник.   В інформзустрічі взяли участь: керівники членських організацій Федерації профспілок області; голови первинних профспілкових організацій м.Вінниці, профспілковий актив.   В ході зустрічі виступили:   1. Ірина Степанець – головний спеціаліст з питань соціально-економічної роботи Апарату ФПО ”Про підвищення ефективності колективних договорів та..

День соціальної справедливості відзначили на Черкащині

IMG 1565   20 лютого – Всесвітній День соціальної справедливості, у Федерації профспілок Черкаської області відбулася зустріч профспілкового активу з головою обласної державної адміністрації Ткаченком Ю.О. Темою зустрічі стали актуальні питання соціально-трудових відносин на підприємствах, організаціях та установах області. У роботі зустрічі взяли участь також соціальні партнери - керівники управлінь Пенсійного Фонду України, держпраці, Державної фіскальної служби, центру зайнятості, фондів соціального страхування та відділення національної служби посередництва і примирення. Присутні..

«Якщо влада стає…безперервною змовою»

угода 20 лютого, у Всесвітній День соціальної справедливості, відбулося засідання Івано-Франківської обласної Тристоронньої соціально-економічної ради за участі: Ульванської Я.С., заступника директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації-начальника управління праці, заступника співголови обласної тристоронньої соціально-економічної ради від сторони облдержадміністрації; Басюка І.Є., голови Ради профспілок області, співголови обласної тристоронньої соціально-економічної ради від профспілок та Скригунця В.П., заступника голови, виконавчого директора обласного об’єднання організацій роботодавців, заступника співголови від сторони роботодавців. На..

У Харкові відбувся семінар з регулювання соціально-трудових відносин через укладання та виконання норм і зобов'язань колективних договорів

zal   20 лютого 2018 року, в рамках двомісячника з укладання колективних договорів підприємствами, установами, організаціями Харківської області, в Об'єднанні профспілок Харківської області спільно з органами влади та роботодавцями проведено традиційний обласний семінар з регулювання соціально-трудових відносин через укладання та виконання норм і зобов'язань колективних договорів . Відкриваючи семінар, голова ОПХО С.А. Тесленко акцентував увагу на знаковий для людства день - день соціальної справедливості. Адже соціальна справедливість -..

Профсоюз металлургов и горняков Украины: учатся молодые профактивисты

1 777     В Учебно-методическом центре Профсоюза металлургов и горняков Украины стартовал новый этап системы обучения молодых профактивистов в возрасте до 35 лет. На прошлой неделе прошел первый из трех запланированных семинаров программы «Молодежь ПМГУ: через обучение к действию», в котором приняли участие 36 молодых представителей первичных организаций Профсоюза. Открыл семинар председатель ЦК ПМГУ С.Комышев. Он проинформировал активистов о текущей ситуации в ГМК Украины, деятельности ПМГУ, и призвал..

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Негайно вжити заходів щодо підвищення ефективності вугільної галузі, захисту соціально-економічних прав її працівників!

АБ  Визнати соціально-економічну політику держави та програмні заходи, які здійснюються протягом тривалого часу стосовно вугільної промисловості та її працівників незадовільними. Про це говориться у постанові Пленуму ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості, що відбувся 19 лютого у Києві. Учасники засідання звернулися до Президента, Прем’єр-мінстра України, Міністра енергетики та вугільної промисловості України з вимогами  негайно  вжити заходів щодо підвищення ефективності вугільної галузі, захисту соціально-економічних прав її працівників. У заході..

Закарпатську обласну раду профспілки «Машприлад» очолив Василь Пазяк

P1160443   У місті Мукачево відбулося засідання Закарпатської обласної ради профспілки «Машприлад» України. За пропозицією голови профкому ПАТ «Мукачівприлад» Івана Ващинця учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам’ять колишньої багаторічної голови обласної ради профспілки Марти Малети, яка торік пішла з життя. Розглянуто організаційне питання. Головою Закарпатської обласної ради профспілки «Машприлад» обраний Василь Пазяк, який раніше працював заступником начальника відділення НСПП у Закарпатській області, а його заступником – голова..
Архiв