Вперше в Україні підписано чотирьохсторонню угоду про співпрацю

Г 15 червня 2018 року на Херсонщині відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю (далі – Угода) між Миколаївською обласною радою професійних спілок, Херсонською обласною міжгалузевою радою профспілок, відділенням НСПП в Миколаївській області та відділенням НСПП в Херсонській області на 2018-2020 роки. В ході зустрічі учасники обмінялись інформацією про позитивний досвід співпраці профспілкових організацій Миколаївщини та Херсонщини з відповідними відділеннями НСПП. Голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Анатолій..

Подяка співробітникам апарату ФПУ

d1a858d5-817f-4d82-bd53-25391595cf66 До Голови ФПУ Григорія Осового надійшов лист від президента ПРАТ «Укрпрофтур» Сергія Стрільця з подякою за підтримку і організацію участі профспілок Дніпропетровської області та представникам трудового колективу ФПУ за участь у акції на захист трудових прав працівників ПрАТ «Дніпротурист» 29 травня ц.р. у м. Дніпро. У листі зокрема йдеться про те, що акція відбулася в рамках виконання постанови Наглядової ради ПрАТ «Дніпротурист» від 23 травня 2018..

Закарпатець Володимир Рижонков – призер міжнародних змагань

ААА Лікар ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр» Володимир Рижонков, якому нещодавно виповнилося 70 років, успішно виступає на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях з шахів. У день свого ювілею він здобув перемогу серед 17 учасників у змаганнях з цього виду спорту за програмою ХVIII обласної спартакіади працівників  закладів та установ охорони здоров’я Закарпаття. Ще одного успіху ветеран спорту досяг на міжнародному турнірі в місті  Шарошпоток (Угорщина), де..

Здоровий спосіб життя - запорука успіху трудового колективу

Б1 З 6 по 10 червня 2018 р. відбулася XIV Спартакіада Укрелектропрофспілки в с.Коблево Миколаївської області. В змаганнях взяли участь 17 команд, 294 представники галузі. Івано-Франківська обласна галузева Рада профспілки працівників енергетики та ЕТП України була представлена двома командами, - - Калуської ТЕЦ-Нова - 5 чоловік і Бурштинської ТЕС – 23 учасники. Результати змагань для наших учасників – успішні. Так, команда Калуської ТЕЦ-Нова в загальнокомандному заліку посіла 3-е..

Роль жінки у вирішенні проблем реформування соціальної сфери.

А Відбулася зустріч членів Харківської обласної Ради профспілки працівників соціальної сфери України під головуванням Пластун Л.В. з керівництвом громадської організації  «Федерація жінок  за мир у всьому світі» ( голова правління   Коцеба Тетяна Юріївна,  голова наглядової ради – Калмацкая Анна Борисівна), метою діяльності  якої є задоволення та захист соціальних, економічних, культурних, творчих та  інших спільних інтересів членів громадської організації, спрямованих на відродження та ствердження загальнолюдських, національних та..

Привітання голови Профспілки працівників охорони здоров’я України Вікторії Коваль

з-днем-медпрацывника 1 Шановні колеги!   Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника! Найтепліші слова вдячності сьогодні лунають на Вашу адресу! Беручи на себе людський біль,Ви даруєте світу милосердя, доброту, віру у перемогу добра! На Ваші плечі покладено виконання надскладних завдань: порятунок життя і здоров’я українських громадян та нелегкі будні на передовій! Нехай Ваш професіоналізм, вміння працювати навіть у екстремальних умовах будуть належно оцінені суспільством. Бажаю міцного здоров’я та мирного..

17 червня – День медичного працівника