ВИМОГИ ФПУ – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Глава Уряду Володимир Гройсман надав відповідні доручення щодо проведення зустрічі з профспілками

zvern У відповідь на звернення Голови ФПУ Григорія Осового до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності проведення зустрічі з керівниками всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб'єднань Прем’єр наддав доручення Першому віце-прем'єр-міністру України - Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву, Міністру соціальної політики України Андрію Реві, іншим високо посадовцям провести таку зустріч з метою обговорення пропозицій профспілок до проекту Державного бюджету України на 2019 рік..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Оперативна інформація щодо урядових доручень

14724656 535054546686587 5605498157027339071 Інформація Управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання ФПУ щодо реакції КМУ на вимоги Всеукраїнської акції профспілок акції 17 жовтня 2018 року.   Надано відповідні доручення Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. на вимоги: - Профспілок працівників: - вугільної промисловості №31738/4/1-18 від 31.10.18; - лісового господарства №19548/0/2-18 від 19.10.18; - агропромислового комплексу №41615/1/1-18 від 02.11.18; - зв’язку №41226/1/1-18 від 19.10.18; - хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України № 41540/1/1-18 від 06.11.18; - будівництва і..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Прем’єр-міністр України дав доручення керівникам міністерств

КАБМИН Прошу розглянути відповідно до компетенції та про результати поінформувати заявників і Кабінет Міністрів. Таке доручення дав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман керівникам ряду міністерств та відомств - Т.В.Кустовому, І.С.Насалику, А.О.Реві, В.М. Трубарову  - у відповідь на вимоги Профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, які вона висунула у рамках Всеукраїнської профспілкової акції 17 жовтня.   Нагадаємо, що Профспілка висунула такі вимоги:   - захистити вітчизняних виробників мінеральних добрив..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Відбулись консультації в Міністерстві фінансів України

А19   На виконання протокольного доручення Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка  після зустрічі з представниками профспілок, яка відбулась за результатами Всеукраїнської акції 17 жовтня, у ці дні проводяться консультації всеукраїнських галузевих профспілок у Міністерстві фінансів України. Під час цих консультацій представники профспілок інформують про позицію своїх профспілкових організацій та надають розрахунки стосовно збільшення бюджетного фінансування по відповідним галузях. Як проінформував у коментарі Прес-центру ФПУ заступник Голови ФПУ Олександр Шубін,..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК - НА КОНТРОЛІ ФПУ. Консультації щодо врахування пропозицій профспілок до проекту Держбюджету - 2019

393035   На виконання п.2 доручення Віце-прем’єр-міністра України Розенка П.В. від 17.10.2018 за результатами зустрічі з представниками учасників Всеукраїнської профспілкової акції Міністерством фінансів України розпочато проведення додаткових консультацій щодо можливості врахування пропозицій СПО об’єднань профспілок до проекту Державного бюджету України на 2019 рік до другого читання. Так, 08.11.2018 проведено зустріч з представниками профспілок авіапрацівників; працівників вугільної промисловості; агропромислового комплексу; геології, геодезії та картографії.          Аналогічні зустрічі заплановані на 12.11.2018..

Архiв
<< < Листопад 2018 > >>