фото365

 

 

 

6 червня – День журналіста України

 

 

Шановні працівники засобів масової інформації!

 

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста!

Робота сучасного журналіста сьогодні відбувається в умовах складних суспільних трансформацій і спрямована на те, щоб своєчасно забезпечувати громадян актуальною, виваженою і достовірною інформацією, демонструючи мужність, велику силу та волю, ви змінюєте світ на краще, боретесь за відкритість і прозорість влади, надаєте підтримку громадському сектору.

Своїм правдивим словом ви робите вагомий внесок у формування активної громадянської позиції українців, виховуєте патріотичні почуття у молоді.

Щиро дякуємо вам за талант, професіоналізм і віру у велике майбутнє рідної країни, якими ви щедро ділитеся із співвітчизниками й усіма людьми світу, що підтримують Україну на обраному нею європейському шляху розвитку.

Особлива подяка профспілковим журналістам, які висвітлюють позицію профспілок із найбільш чутливих для людей питань їхнього повсякденного життя, формують громадську думку, сприяють підвищенню життєвого рівня людини праці.

Бажаємо всім вам невичерпної енергії, нових творчих здобутків, втілення у життя всіх задумів і мрій. Миру, добра і щастя вашим родинам!

 

 

З повагою 

Голова Федерації профспілок України                            Григорій Осовий

 

 

 

Шановні журналісти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Саме ви, працівники засобів масової інформації, обравши серцем одну з найвідповідальніших у світі професій, щохвилини інформуєте українців про багатогранне розмаїття головних подій у рідному краї, державі та в усьому світі, торкаєтесь сторінок минулого, вселяєте віру у світле майбутнє.

Журналістика вимагає від вас не тільки творчого обдарування, вона потребує досконалого руху вперед, постійної присутності на передовій інформаційного простору, адже компетентність та неупередженість журналіста — річ надзвичайно важлива.

Своєю правдивістю, професійністю, виваженістю ви стоїте на сторожі демократії, фахово та самовіддано служите своїй справі, своєму народу, додаєте йому віри і впевненості. А палке журналістське слово не тільки піднімає дух, воно зцілює та вселяє надію.

Тож бажаю вам змістовних статей, цікавих репортажів та чисельної вдячної аудиторії. Нехай ваше журналістське слово завжди буде правдивим  і переконливим.

Творчих вам злетів, яскравих медіа- проектів, добрих новин та довгоочікуваного миру.

 

З глибокою повагою

Голова Профспілки працівників культури України                       Людмила Перелигіна