1443303911 str

 

 

14 серпня – День будівельника

 

 

Шановні працівники і ветерани будівельної галузі!

 

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем будівельника!

Завдяки вашій наполегливій праці, високому професіоналізму та освоєнню нових технологій, у містах і селищах країни будуються промислові об’єкти, створюється необхідна соціальна інфраструктура, здійснюються мрії мільйонів співвітчизників про життя в сучасних оселях.

Щиро зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру, добробуту і впевненості у завтрашньому дні. Нехай це свято надихає вас на нові професійні звершення, а результати вашої праці довго служать людям і дарують їм радість і комфорт!

 

З повагою

 

Голова Федерації

професійних спілок України              Григорій Осовий    

 

                                 

 

 

ШАНОВНІ БУДІВЕЛЬНИКИ !

 

Від Президії ЦК профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України та від себе особисто щиро вітаю з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя найгуманнішій професії на Землі – професії будівельника.

Вітчизняні зодчі – будівельники здавна славляться видатними досягненнями в архітектурі та будівництві. Побут українців завжди супроводжували чисті і світлі оселі. Ваші творіння зачаровують своєю гармонією та красою.

Стан будівельної сфери об’єктивно відбиває соціально-економічні процеси в державі, стимулює до розвитку інших галузей вітчизняної економіки. У непростих умовах сьогодення будівельники знаходять сили та можливості для вирішення державних завдань, самовідданою працею сприяють розвитку України.

Переконаний в тому, що всі територіальні організації профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів будівельників і в подальшому ні на крок не відступлять від наполегливої боротьби по захисту соціально-економічних прав усіх її членів, завдяки чому будівельники і далі будуть серед лідерів в оновленні міст і сіл, кращими в будівництві потужних і величних споруд, які вражають своєю довершеністю і технічною досконалістю.

Міцного здоров’я, невичерпної енергії Вам і Вашим сім’ям, щастя та добробуту, творчої наснаги і нових досягнень на благо нашої держави.

 

Голова ЦК профспілки

працівників будівництва і ПБМ                  Василь Андреєв