4074 or

 

 

 Шановні працівники сфери технічного регулювання!

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди  професійного свята - Дня працівників стандартизації та метрології!

Неможливо  уявити собі сферу діяльності, в якій би не використовувалися складові технічного регулювання – стандартизація, метрологія, сертифікація. Вони є надійною основою захисту прав споживачів та стабільного розвитку вітчизняної економіки.

Професіоналізм і самовідданість працівників галузі заслуговують глибокої вдячності та пошани в суспільстві. Завдяки вашій праці помітно вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських та міжнародних вимог і стандартів, життя наших громадян якісно змінюється.

У цей святковий день бажаю усім вам мирного неба, міцного здоров’я, нових вагомих трудових досягнень і  родинного щастя.

             

З повагою

Голова Федерації профспілок України                          Г.В. Осовий

 

 

 

 

Шановні колеги, працівники сфери технічного регулювання!

 

 

Щиро вітаємо Вас з   професійним святом - Днем працівників стандартизації та метрології!

 

Стандартизація та метрологія є невід’ємною ланкою національної економіки, потужним рушієм її подальшого розвитку. 

 

Стандарти допомагають випускати продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях виробництва.

 

Метрологія супроводжує людство від початку виникнення цивілізації; кожну окрему людину - від її народження, у побуті та на роботі.

 

Ми пишаємось тим, що працюємо разом із справжніми професіоналами своєї справи, здатними приймати рішення, генерувати ідеї і втілювати їх у життя.

 

Реалізовуючи державну політику у сфері стандартизації та метрології, Ви вносите вагомий вклад у справу захисту життя і здоров'я людини.

 

Переконані, що Ви і надалі будете ефективно працювати над удосконаленням сучасної вітчизняної системи технічного регулювання, успішно впроваджуватимете в Україні міжнародні стандарти на благо співвітчизників.

 

Дякуємо за Вашу невтомну і таку важливу та необхідну працю.

 

 У цей святковий день бажаємо  Вам впевненості у власних силах, оптимізму та нових успіхів на обраному шляху.

 

Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння і любов.

 

                  

                                   

Центральна Рада профспілки

машинобудівників та приладобудівників України