IMG 2519

 

26 квітня 2017 року в Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» відбулась благодійна акція, яку спільно з ФПУ організувала і провела Українська федерація профспілкових організацій - профспілка працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій та установ.

У акції взяв участь заступник голови ФПУ Євген Драпятий.

На даний час у госпіталі проходить лікування більше 200 учасників АТО. Майже половина із 500 лікарів госпіталю мають статус учасника АТО.

 

IMG 2598

 

   Під час зустрічі з працівниками госпіталю заступник голови ФПУ Є.М. Драп’ятий розповів про роль і завдання профспілок у сучасних умовах. Голова УФПО Янчевський В.С. дав характеристику книги «Трудові та соціально-економічні права учасників АТО – забезпечення та профспілковий захист». Автором якої він є. Для працівників госпіталю і учасників АТО, що проходять лікування, передано 60 примірників цієї книги.

IMG 2574

 

     Начальник госпіталю генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук вручив представникам профспілок Подяку за надану благодійну допомогу. УФПО планує на початку травня 2017 року провести таку ж благодійну акцію разом з Федерацією профспілок Житомирської області в Житомирському військовому госпіталі.

 IMG 2615

Крисюк О.О.,

заступник голови УФПО

 

Фотознімки члена правління УФПО

Данилюка В.І.