Фонд

 

Актуальні питання співробітництва Федерації профспілок України та Регіонального Представництва Фонду Фрідріха Еберта в Україні розглядалися під час робочої зустрічі, яка відбулася 14 січня у Будинку профспілок.
У зустрічі взяли участь: від ФПУ – заступники Голови ФПУ Сергій Кондрюк і Євген Драп’ятий, керівник Департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ Олена Лобченко, від Фонду – екс-директор Регіонального представництва Урсула Кох-Лаугвітц і новопризначений директор Штефан Мойзер.
Заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк подякував Урсулу Кох-Лаугвітц за плідну співпрацю з ФПУ, її членськими організаціями і побажав їй подальших успіхів на новому місці роботи. Він підкреслив, що спільна робота не була простою, іноді між сторонами відбувались гострі, принципові дискусії щодо механізмів та шляхів вирішення актуальних проблем соціально-економічного життя України. Але, зазначив Сергій Кондрюк, саме ці дискусії і сприяли досягненню високих результатів.
Про підсумки та перспективи співпраці у сфері молодіжної політики, вирішенні актуальних проблем молоді поінформував заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий. Він подякував за результативну спільну роботу Федерації та Регіонального Представництва Фонду Фрідриха Еберата в Україні і підкреслив, що така співпраця допомагає будувати в Україні соціальну державу, наближати українське суспільство до європейських стандартів. «Питання зайнятості, працевлаштування молоді – це питання, вирішення яких допоможе молодим українцям знайти свій шлях в житті», - зазначив він.
Урсула Кох-Лаугвитц у свою чергу заявила, що вона дуже задоволена співпрацею з ФПУ та її керівництвом, галузевими та регіональними профспілковими організаціями та об’єднаннями. Вона поінформувала про завдання, які стоять перед Регіональним Представництвом Фонду та його новопризначеним директором. «Ми спільно зробили дуже багато і на центральному, і на регіональному рівнях, - підкреслила вона. – Відбулись семінари, конференції, круглі столи. Вони були корисні як для профспілкових організацій, так і для представників Фонду. Але у перспективі треба ще немало попрацювати для досягнення нашої спільної мети – побудови в Україні соціальної держави, створення ефективної системи соціально-економічного захисту працівників».
Інформаційно-аналітичний центр ФПУ
Ексклюзивні інтерв’ю з Урсулою Кох-Лаугвітц і Штефаном Мойзером читайте на нашому сайті та в газеті «Профспілкові вісті».
    
2014 001 002        

2014 001 001