gerb profspilok 32

 

Про головні проблеми сьогодення та ролі профспілок у їх розв’язанні йшлось 18 березня на традиційному зібрані профлідерів організацій Київської міськпрофради.

Про позитиви і загрози закладені в проект плану заходів «100 днів – 100 кроків Уряду» учасників зібрання проінформував заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк. Він детально зупинився на результатах роботи ФПУ в цих складних умовах і закцентував увагу профспілкових лідерів на необхідності проектування післякризового розвитку нашої Держави, цілей і завдань профспілок у побудові соціально справедливої економіки по відношенню до людини праці.

Власне на підґрунті справедливого розподілу результатів праці між трудом, капіталом і державою, забезпеченні належної безпеки праці, подолання зон несправедливості в сфері праці та соціального захисту формується нова генеральна угода зазначив С. Кондрюк.

В ході наступної дискусії профлідери Києва виробили низку пропозицій щодо вдосконалення роботи профспілок як над вирішенням поточних проблем так і визначенні тактики і стратегії розвитку профруху.

 

Департамент виробничої політики та колдоговірного регулювання