1-maya-8

 

Шановні спілчани!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня.

Традиційно це свято є виявленням пошани до людини праці, символом згуртованості та єднання трудівників під керівництвом профспілок у відстоюванні своїх соціально-економічних прав та інтересів.

 Цьогоріч святкування 1 Травня проходить під гаслом «Профспілки – за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей».

У складній соціально-політичній та економічній ситуації Федерація профспілок України консолідує зусилля  членських організацій, всіх спілчан для обстоювання соціальної справедливості у суспільстві, реалізації законних прав та гарантій трудящих, забезпечення їх належними й безпечними умовами праці.

Шановні спілчани, ветерани праці і профспілкового руху! У цей урочистий день сердечно вітаю усіх зі святом 1Травня. Бажаю вам міцного здоровя, життєвих сил, наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах.

Нехай ваша наполегливість і принциповість у відстоюванні трудових, соціально-економічних прав та інтересів буде запорукою нових вагомих звершень, сприятиме зміцненню авторитету профспілкового руху.

Миру, добра і благополуччя вашим родинам!

 

З повагою

 

В.о. Голови Федерації

профспілок України                                                               Г.В. Осовий