Май

 

Важливі питання, пов’язані з майновим комплексом профспілок, обговорили 27 травня учасники засідання Постійної комісії Ради ФПУ з майнових питань.

 

 Вів засідання голова Комісії, голова Федерації профспілок Вінницької області Володимир Паращук. У роботі Комісії взяли участь В.о. Голови ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко, представники членських організацій та структурних підрозділів апарату ФПУ.

 

Ключовим питанням порядку денного було питання ухвалення «Стратегії управління профспілковим майном та використання його в інтересах людини праці». З доповіддю з цього питання виступив заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко. Було підкреслено, що цей документ, завдяки якому має бути вирішено питання раціонального використання профспілкового майна, щоб воно було прибутковим і приносило користь всім членам профспілок.

 

Під час засідання комісії було внесено низку пропозицій щодо ефективного та раціонального використання профспілкового майна та рекомендовано розглянути їх на засідання Ради ФПУ 26 червня цього року.  

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

 

Май1