z834180

 

Шановні друзі!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем журналіста, який відзначається 6 червня.

Ви – люди надзвичайної професії, наділені не тільки талантом, а й щирою вдачею приносити в кожен дім світло обізнаності та радість спілкування. Одночасно журналісти несуть велику відповідальність за кожне слово. Адже силу слова порівнюють зі зброєю. Сьогодні, в досить нелегкий для нашої держави час випробувань, майстри слова демонструють приклад справжньої мужності та патріотизму.

Ваша професія вимагає постійного руху вперед, постійного перебування на передовій інформаційного простору, адже компетентність журналіста — річ надзвичайно важлива. Ви не тільки оперативно реагуєте на проблеми сьогодення, а й формуєте суспільну свідомість та громадську думку, віддзеркалюєте життя у всіх його проявах, додаєте йому змістовності.  Від вашої щоденної копіткої праці залежить наскільки свідомим, мудрим та далекоглядним буде наше суспільство.

Бажаю Вам змістовних статей, великих тиражів, цікавих репортажів та інтерв'ю, численної вдячної аудиторії. Вірю, що і надалі медіа-простір України буде розвиватися та наповнюватися новими цікавими медіа-проектами.

Нехай новини, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими і позитивними, газетні статті та телевізійні репортажі – яскравими, а гонорари – високими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками.

Міцного Вам здоров'я, мирного неба та подальших творчих досягнень.

 

З глибокою повагою,

Голова Профспілки

працівників культури України                                   Л.Ф.Перелигіна