dop

 

 

Шановні колеги!

 

Щиро вдячні всім, хто не байдужий до чужого горя, хто з готовністю відреагував на заклик про допомогу – лист про надання посильної фінансової допомоги тяжко хворій Позинич Валентині Андріївні, ветерану профспілок України, яка 50 років свого життя віддано присвятила правовій роботі по захисту трудових прав членів профспілок.

Першими відгукнулися і перерахували кошти на лікування Валентини Андріївни її земляки - Федерація профспілок Кіровоградської області, Кіровоградська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я, а також  Профспілка працівників металургійної та гірничої промисловості, Київська міська рада профспілок, Київська міська профспілка працівників зв’язку та Київська міська профспілка працівників ЖКГ і сфери послуг

Не залишилися байдужими регіональні профоб’єднання – Закарпатська обласна рада профспілок, Федерації профспілок Житомирської та Черкаської областей, галузеві профспілки медиків, вугільників, освітян, хіміків, комунальників, річників, радіоелектроніки, лісових галузей, Укрелектропрофспілка та ін.

Відгукнувся на біду нашої колеги також колектив ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», яке перерахувало на лікування В.А.Позинич вагому суму (голова правління – Субота М.В.)! 

 На сьогоднішній день отримані на рахунок профкому ППО апарату ФПУ кошти перераховано на особистий банківський рахунок Валентини Андріївни.

Такі дії профспілок та профспілкових організацій ще раз підтверджують народне прислів’я «Друзі пізнаються в біді!» та наш профспілковий девіз: «В єдності наша  сила!».

Тож спасибі вам, друзі – спілчани! І побажаємо Валентині Андріївні міцного здоров’я!

При можливості підтримати лікування у подальшому прохання   перераховувати кошти Позинич В.А. як безповоротну фінансову допомогу для лікування на її особистий рахунок    2620610006738  ПАТ «ОКСІ БАНК»  код ЕДРПОУ  1334005549  МФО  325990.

 

З  повагою та вдячністю

Профком ППО апарату ФПУ  

16.09.2014   

 

 


Лист подяки від Валентини Андріївни Позинич