Pozinich

30 вересня на 79 році після тривалої важкої хвороби пішла з життя ветеран Федерації профспілок України  ПОЗИНИЧ ВАЛЕНТИНА АНДРІЇВНА.

Позинич Валентина Андріївна понад 50 років своєї трудової діяльності присвятила роботі у профспілках. Усі ці роки вона віддано й плідно працювала на благо людини праці, заради правового захисту працівників.

Вона та очолювані нею у різні роки юридичні колективи забезпечували кваліфіковану експертизу законопроектів соціального напряму, надавали юридичну допомогу не тільки профспілковим організаціям, але й були корисні для мільйонів членів профспілок. Разом з іншими профспілковими юристами Позинич В.А. є співавтором Закону України про профспілки, проекту Трудового кодексу України.

Валентина Андріївна – була одним з найкращих юристів-трудівників України, відзначена як Заслужений юрист України, Заслужений працівник профспілок України. Вона завжди була чуйною людиною з почуттям особистої гідності. Завжди користувалася великою повагою та авторитетом серед колег, спілчан на всьому профспілковому просторі нашої країни.

Федерація профспілок України висловлює глибоке співчуття у зв’язку з тяжкою втратою рідним Валентини Андріївни. Пам'ять про неї залишиться в наших серцях.