КОМ

Напередодні засідання Президії профспілок України відбулись засідання постійних комісій ФПУ з питань фінансової роботи та бюджету і з майнових питань. Під час спільного засідання цих комісій, у роботі якого взяв участь Голова ФПУ Григорій Осовий, обговорено та рекомендовано для розгляду Президії питання «Про Стратегію управління профспілковим майном та використання його в інтересах людини праці». З доповіддю з цього питання виступив заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко.

Постійна комісія з майнових питань також обговорила наступні питання: «Про внесення змін до складу наглядової ради Благодійного фонду «Відродження Будинку профспілок»; «Про внесення змін до Статуту Благодійного фонду «Відродження Будинку профспілок», «Про внесення змін до Статуту Підприємства «Профінформ» ФПУ», «Про внесення змін до постанови Президії ФПУ від 25.06.2014 № П-32-3 «Про соціальні ініціативи ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», «Укрпрофтур» щодо використання окремих об'єктів» та інші.

Постійна комісія з питань фінансової роботи та бюджету розглянула такі питання: «Про виконання бюджету ФПУ за 10 місяців 2014 року», «Про внесення змін до бюджету ФПУ на 2014 рік», «Розгляд звернень членських організацій ФПУ».

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

КОМ1


КОМ3

 

КОМ4

 

КОМ5