hP8kOHbHGNM

 

Шановні друзі!

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати кожного працівника сфери культури, від маленької сільської бібліотеки до потужного національного закладу з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.

 

Українська культура - одна з небагатьох, якій вдалося вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність та первозданну чистоту, зайняти достойне місце серед інших культур світу та отримати міжнародне визнання. І в цьому, перш за все, Ваша заслуга – всіх тих, хто обрав професію працівника культури, хто дбає про розвиток національних українських культурних традицій, збереження духовного надбання нації, дарує людям високе мистецтво та свій блискучий талант, допомагає їм долати труднощі сьогодення.

 

Сьогодні, у непростий для України час випробувань, Ваша робота набуває особливого змісту та важливості для виховання майбутніх поколінь, адже духовно багата, вихована на високо-художньому мистецтві людина, яка з молоком матері увібрала в себе красу української пісні та любов до прекрасного, не здатна на погані вчинки та ніколи не завдасть зла ближньому. Тож, нехай і надалі невичерпним буде джерело вашої творчості і натхнення, здійснюються всі задуми та мрії.

 

Від щирого серця бажаю всім вам та вашим сім'ям добра, щастя, здоров’я, нових творчих успіхів та професійних здобутків!

 

 

З шаною та повагою до Вас,

 

Голова Профспілки працівників

культури України Л.Ф.Перелигіна