institut blagorod devic

 

Наприкінці цього року та на початку 2015 р. Міжнародний центр культури і мистецтв (МЦКіМ) відновлює багаторічну традицію по організації та надання приміщень для проведення святкових заходів для дітей під час зимових канікул.

Протягом 2014 року підприємство балансувало на межі існування, але проведення новорічних дитячих вистав у приміщенні МЦКіМ дозволить не тільки відновити повноцінну роботу підприємства, але й відродити репутацію Центру, як осередку культури та мистецтва у м. Києві.

В приміщенні МЦКіМ з 26.12.2014р. по 07.01.2015р. відбудеться сучасне театралізоване шоу « Казкові пригоди у Віртуляндії». До постановки залучені професійні о театральні та циркові артисти, співаки, найкращі танцювальні колективи країни. У виставі використовуються сучасні мультимедійні технології, вражаючі спецефекти, застосовуються ефекти 3-Д проекції, елементи лазерного шоу, які перетворюють її у цікаву гру для дітей будь-якого віку.

У фойє палацу на дітлахів чекають анімаційна програма з традиційним дідом Морозом, Снігуронькою та іншими героями казок, веселі конкурси, ігри, розіграші, атракціони.

Вартість квитків від 50 до 200 гривень.

Адміністрація МЦКіМ запрошує до співпраці профспілкові організації.

Додаткову інформацію можна отримати за тел.:

050-381-75-04 – Наталія,

067-503-01-33 – Ірина.

 

ІАЦ