Deputatski-fraktsiyi-300x225

 

Відповідно до рішення Президії Федерації профспілок України Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до лідерів депутатських фракцій і груп у Парламенті.

 

Народним депутатам пропонується співпраця з профспілками у ході розробки законопроектів соціально-економічного напрямку в інтересах людини праці.

«Актуальність таких кроків обумовлена докорінними змінами, які відбуваються в суспільстві, зокрема, імплементацією Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, що потребує постійного діалогу влади та інститутів громадянського суспільства», – наголосив Голова ФПУ.

Він переконаний, що завдяки такій співпраці можна значною мірою мінімізувати економічні втрати та захистити під час проведення реформ соціально-трудові права як членів профспілок так і усіх виборців.

Профспілковий лідер поінформував керівників депутатських фракцій про ухвалення Президією Федерації профспілок України Меморандуму про співпрацю. Документ запропоновано для розгляду та обговорення під час проведення робочих зустрічей депутатів з представниками всеукраїнських профспілок.

Після напрацювання спільних шляхів співпраці депутатським фракціям, які уклали Коаліційну угоду, пропонується згаданий Меморандум підписати.

ІАЦ