МАРТ

 

25 квітня в Києві стартувала хода-велопробіг "Стоп війні". Це безпрецедентна всесвітня акція народної дипломатії. Маршрут руху пройде через всю Україну та столиці Європи і Північної Америки з 26 квітня по 25 жовтня 2015 року.

 

Акція організована "Всесвітньою Лігою Миру" за підтримки Українського Фонду Культури. До акції долучилась Благодійна Організація "Благодійний медичний фонд "Лелеко".

- Такими маленькими справами побудуємо достойну державу, розкажемо правду про Україну, – сказав під час церемонії голова Б.О. "Благодійний медичний фонд "Лелеко", радник Голови ФПУ Сергій Мартинюк. - На жаль, багато народів світу не розуміють, що насправді відбувається у нашій країні, - тому вважаю, що ця акція дуже потрібна і буде на користь нашій державі.

Звертаючись до учасників ходи С.Мартинюк передав вітання від Голови ФПУ Григорія Осового і підкреслив, що профспілки завжди боролися за гідне життя працівників, обстоювали їх соціальні та економічні права й надалі будуть відстоювати гідну, квітучу Україну.

Він повідомив, що за дорученням Голови ФПУ профспілкові організації вздовж всього маршруту Україною, надаватимуть всіляку підтримку учасникам ходи.

Організатор і керівник проекту пан Василь Любарець, який був організатором Врадіївської ходи 2013 року, у своєму виступі розповів, що головною метою учасників є зупинення війни. За його словами, у кожному місті, де пройде велопробіг, його учасники вручать громаді диплом та банер з фотографіями Героїв Небесної Сотні.

Учасниками ходи прийнятий кодекс честі та поведінки.

Всього має бути подолано 42 230 км. Хода закінчиться у Києві.

Вдалої дороги, Українці!

 

На фото:

- під час урочистої церемонії старту ходи "Стоп-війні!"

- Сергій Мартинюк, - голова Б.О. "Благодійний медичний фонд "Лелеко", радник Голови ФПУ

 

IMG 20150226 100406

ІАЦ