хім

 

 

Шановні працівники хімічної промисловості!

  

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем хіміка!

Своєю щоденною сумлінною працею ви вносите значний вклад у розвиток економіки країни. Знання справи, відповідальність і висока професійність – ці риси притаманні українським хімікам. Продукція, яку ви випускаєте, користується попитом вітчизняних споживачів та високо цінується на світовому ринку.

Бажаю всім працівникам цієї потужної галузі міцного здоров’я, наснаги та невичерпної енергії, нових успіхів та звершень на благо нашої країни та українського народу.

Нехай результати вашої праці будуть належно оцінені та стануть запорукою вашого добробуту. Життєвого оптимізму, щастя, добра й миру вам та вашим родинам.

Зі святом!

 

Голова Федерації профспілок України                         Г.В. Осовий

 

 

 

 

 

Шановні друзі !

 

Центральна Рада профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості сердечно вітає Вас, всіх працівників, ветеранів хімічного комплексу з нагоди професійного свята – Дня хіміка.

Хімічна галузь, яка є важливою складовою національної економіки, маючи значний науково-технічний, виробничий, кадровий потенціал, найбільше серед інших галузей відчуває негативний вплив масштабної, системної кризи, зростання ціни на природний газ та залізничні перевезення.

Але, навіть, за цих умов, Ви забезпечуєте економічний розвиток нашої держави, підтримуєте роботу вітчизняного транспорту та аграрного сектору, задовольняєте потребу суспільства у хімічній та нафтохімічній продукції, впроваджуєте у виробництво сучасні технології та розробки науковців.

Віримо, що набутий Вами досвід, наполегливість, відповідальність допоможуть подолати кризу, стабілізувати виробництво.

Центральна Рада профспілки зі свого боку робитиме все, щоб хімічна галузь розвивалась ефективно та динамічно.

Переконані, що наші спільні зусилля ознаменуються реальними здобутками економічного та соціального розвитку хімічної галузі.

Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, тепла, щастя, зростання добробуту та злагоди у кожному домі, миру і надії на майбутнє!

З професійним святом Вас, дорогі друзі !

 

 

Голова Центральної Ради профспілки

працівників хімічних та нафтохімічних

галузей промисловості України                               В.С.Мойсюк