журн

Шановні працівники засобів масової інформації!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста!

Ви люди, чия професія покликана приносити у кожний дім світло обізнаності та радість спілкування, при тому що кожне слово сказане або написане журналістом заслуговує на особливу вагу і відповідальність перед суспільством. Багато журналістів, сьогодні, в нелегкий для нашої держави час випробувань, демонструють приклад справжньої мужності та патріотизму.

Не стоять осторонь від існуючих проблем і профспілкові журналісти, чия повсякденна праця дає змогу широкому колу споживачів соціально-економічної інформації оперативно отримувати виважену та незаангажовану профспілкову інформацію, дізнаватися позицію профспілок із найбільш чутливих для людей питань їхнього повсякденного життя, висвітлювати шляхи вирішення існуючих проблем. Своїм словом ви робите вагомий внесок у формування активної громадянської позиції людини праці.

Ми щиро вдячні за ваш професіоналізм, відповідальність та самовіддану роботу, сповнену випробувань у період суспільних змін.

Бажаємо всім працівникам ЗМІ невичерпної творчої наснаги і професійного зростання, нових звершень і задоволення від результатів своєї праці.

Щастя вам, міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя!

З повагою

Голова Федерації

профспілок України                      Григорій Осовий

Шановні друзі!

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята – Дня журналіста, який відзначатиметься 6 червня.

З кожним днем вплив вітчизняної медіа-сфери на формування громадської думки і становлення активної життєвої позиції мільйонів наших співвітчизників стає все більш вагомим. У цьому складному процесі є особистий професійний внесок кожного з Вас. Адже, саме стараннями журналістів і всіх працівників засобів масової інформації ми дізнаємося найсвіжіші новини, отримуємо інформацію та знання.

Постійно перебуваючи у пошуках правди, шукаючи відповіді на безліч нелегких запитань, Ви вносите значний вклад в розвиток духовного життя, виховання моральних цінностей і справжнього патріотизму.

Сьогодні, коли постала загроза нашої державності та суверенітету, журналісти за покликом серця перебувають не тільки на передовій інформаційного простору, а і на передовій військових дій, ціною власного життя захищають рідну неньку Україну. Низький уклін всім Вам за Ваш професіоналізм, гарячі серця, відвагу та мужність.

Бажаю Вам довгоочікуваного миру, міцного здоров'я та довголіття. Нехай Ваші новини будуть лише позитивними, а зустрічі з читацькою, глядацькою та слухацькою аудиторією – тільки радісними. Нехай вас ніколи не залишає задоволення від вашої професійної діяльності та впевненість в тому, що вона дуже важлива і необхідна всім нам!

Гострого Вам пера, влучного слова, суспільного визнання і нових творчих досягнень!

З глибокою повагою,

Голова Профспілки