806f88073f6d

 

 

Шановні спілчани!

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди  Дня працівника соціальної сфери!

Соціальні працівники – це люди, які за покликом серця виконують важливу, суспільно значиму роботу, надають допомогу, піклуються й вирішують проблеми тих, хто особливо цього потребує – пенсіонерів, сиріт, людей з обмеженими можливостями і всіх, хто потрапив у складні життєві ситуації.

Шановні працівники соціальної сфери! Сьогодні, коли наша країна переживає важкі випробування, від вас залежить доля тисяч наших співгромадян. Ви опікуєтесь тими, хто змушений був полишити свої домівки, надаєте підтримку сім’ям учасників бойових дій. Прийміть низький уклін та щирі слова подяки за вашу щоденну самовіддану, відповідальну працю, чуйність і професіоналізм, доброту й оптимізм, який ви вселяєте в людей.

Бажаю вам і вашим родинам миру, життєвої наснаги, міцного здоров’я, добробуту та здійснення найзаповітніших мрій!

 

З глибокою повагою

  

 

 Григорій Осовий,

 

Голова Федерації профспілок України   

 

 

 

 

 

 Шановні члени профспілки!  Прийміть щирі вітання з Днем працівника соціальної сфери!

 

 Соціальні працівники – це особливі люди, які за покликом душі обрали свою професію, свою справу життя – надавати підтримку і захист тим, хто цього найбільше потребує в нашому суспільстві. Вони несуть нелегку гуманістичну місію, допомагаючи тим громадянам нашої держави, до яких доля не була ласкавою, для яких саме вони дуже часто виступають єдиною опорою, допомогою і розрадою.

 

 Тому немає сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам соціально незахищених громадян України.

 

 Нехай ваша працьовитість та душевне тепло і надалі оберігають їх від негараздів. А вам нехай це свято надасть усвідомлення причетності до великої та дуже важливої справи, яка відповідає найвищим канонам суспільної та загальнолюдської моралі.

 

 Від імені Центрального комітету Профспілки працівників державних установ України щиро дякую вам за чуйність та щедрість душі і вірю: ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб члени нашої профспілки, як і всі громадяни України, мали гідну роботу та гідне життя.

 

 У цей святковий день щиро бажаю вам міцного здоров’я, миру, добра, родинного затишку.

 

 

 

Тетяна Нікітіна,

 

голова Профспілки працівників державних установ України