12189981 988360684569269 671865705767268837 n

Табір Майдану простих людей, що розташований в парку навпроти Кабміну, намагалися підпалити невідомі. Про це повідомив лідер протесту, народний депутат Сергій Каплін. За його словами, згорів лише один намет, полум'я перекинулося на інший, однак активісти встигли вчасно їх загасити.

“У п'ятницю ми запалили першу шину під стінами Кабміну, тепер вони спалили нам перший намет. Ми посилюємо охорону табору і вимагатимемо відео із камер спостереження Кабміну, щоб розслідувати цей підпал”, - заявив Каплін.

На місце події виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група міліції. Інцидент внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань.

Нагадаємо, Майдан простих людей, ініційований учасниками Тарифної ходи, які пройшли пішки 300 кілометрів з Полтави до Києва, з вимогою знизити непомірні комунальні тарифи та ціни на газ. Також протест вимагає відставки Уряду Арсенія Яценюка, індексації зарплат та пенсій, дочасних перевиборів до Парламенту.

12193890 988360824569255 6851819856565597467 n

Прес-центр ФПУ