96333

 

 

 

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва!

 

Сердечно вітаю вас зі святом!

Завдяки вашим талантам, творчій праці, служінню прекрасному  популяризується й розвивається національна культура й духовність, зберігаються традиції, історична пам’ять та самобутність українського народу.

Низький уклін вам за щастя та радість, яку ви даруєте людям, і звеличення рідної України.

Щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, гарного настрою, натхнення та нових звершень.

 

З повагою

 

Голова Федерації профспілок України         Г.В. Осовий


  

 

 

 

Шановні друзі!

 

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати кожного працівника сфери культури, від маленької сільської бібліотеки до потужного національного закладу з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.

Сьогодні, у непростий для України час випробувань, саме Ви дбаєте про розвиток національних українських культурних традицій, збереження духовного надбання нації, даруєте людям високе мистецтво та свій блискучий талант, допомагаєте їм долати труднощі сьогодення.

Тож прийміть щиру вдячність за високе служіння мистецтву, невтомний творчий пошук, самовідданість і подвижництво. Впевнена, що Ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Бажаю всім Вам міцного здоров’я на довгі літа, невичерпної енергії і оптимізму, щастя та радості, добра, надії, нових творчих здобутків та подальших успіхів у здійсненні світлих мрій і добрих задумів.

Живіть довго і щасливо, у здоров’ї, радості, творчості.

Будьте сьогодні, завтра і завжди опорою для всіх, кому люба і дорога культура українського народу.

  

З шаною та повагою до Вас,

 

Голова Профспілки працівників культури України              Л.Ф.Перелигіна