Логотип-3

 

Шановні колеги !

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 24-ї річниці ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»!

Як ровесник нашої незалежності «Укрпрофоздоровниця» пройшла складний і водночас великий шлях свого становлення разом з усім українським народом.

Сьогодні, це найпотужніший в Україні комплекс  санаторно – курортного,  відновлювального, спеціалізованого  та реабілітаційного лікування, в санаторіях якого за доступною ціною можуть оздоровитися трудящі та члени їхніх родин, студенти, пенсіонери та інші соціальні категорії населення.

Укрпрофоздоровниця з перших днів надає допомогу по розміщенню та утриманню переміщених осіб із окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей, проводить реабілітацію воїнів постраждалих у ході антитерористичної операції на сході країни. На службу людям поставлені природні ресурси України, які мають унікальні лікувальні властивості.  

Щиро дякуємо головним лікарям, директорам, трудовим колективам санаторно-курортного комплексу ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» за сумлінну працю і високий професіоналізм. Низько вклоняємося усім вам за милосердя, чуйність і вміння дарувати людям радість активного життя.

Бажаємо вам нових професійних здобутків, задоволення від праці та її результатів. Миру, щастя та міцного здоровя вам і вашим рідним!

 

З повагою

Голова Федерації профспілок України                                                                                                                                     Г.В. Осовий