8d9790

22 грудня – День енергетика

Шановні спілчани!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем  енергетика!

Завдяки самовідданій праці кожного працівника вітчизняної енергетичної сфери в оселі людей приходить світло, тепло і затишок. Стабільна робота енергетичного комплексу, яку ви забезпечуєте, є надійним фундаментом для функціонування всіх галузей промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери.

Прийміть щиру подяку за сумлінну працю, професіоналізм та відповідальність, які ви щоденно виявляєте у непростий для нашої країни час, дбаючи про її енергетичну безпеку.

Щиро бажаю всім енергетикам нових трудових досягнень. Зичу вам і вашим родинам  миру, добробуту, стабільності, міцного здоров’я та щастя!

Зі святом вас!

Голова Федерації професійних спілок України           Григорій Осовий

Шановні працівники електроенергетичної галузі!
Шановні ветерани праці!

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Це додатково підкреслює важливість високотехнологічної і надійної роботи цієї ключової галузі для національної економіки.

Невтомною працею, талантом і наснагою кількох поколінь створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс. Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі України. Своєю повсякденною працею Ви забезпечуєте енергетичну незалежність країни. Сьогодні в електроенергетиці існує чимало проблем, але ми впевнені, що ми не лише вистоїмо, а й впораємося з тими надзвичайно важливими завданнями, що стоять перед галуззю.

Користуючись нагодою, поздоровляємо Вас з Днем енергетика та наступаючим Новим 2016 роком і Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам надійного здоров'я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх Ваших теплих надій! Ви заряджаєте енергією кожне свято, нехай і Ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією. Хай буде світло! Великого людського щастя, добра і достатку Вам і Вашим родинам!

Голова ЦК «Укрелектропрофспілки»     Сергій Шишов