123

 

Минулого тижня в Ізмаїлі 1200 профспілчан стали власниками соціальних карток. Перші телефонні дзвінки від освітян, працівників комунальних підприємств та держслужбовців міста вже почали поступати на гарячу лінію Центру соціальних послуг (ЦСП).

За словами директора ЦСП, Костянтина Навродського, кількість користувачів соціальних карток по всій Україні перевищує 22000. Проведення презентацій в первинних профспілкових організаціях заплановано на місяць вперед.

 

Новина

Нещодавно до партнерів проекту приєднався оператор мобільного зв’язку lifecell, у минулому – компанія life. Із Федерацією професійних спілок України був укладений договір про співпрацю.

Відтепер власники соціальних карток отримуватимуть безкоштовно стартовий пакет, а серед більш активних «говорунів» раз у квартал проводитиметься розіграш подарунків.

 01

 

ФАКТИ КОЖНОМУ

Соціальна картка – масштабний проект ФПУ, який ставить собі за мету допомогти профспілковим органам в захисті профспілчан.

Деталі проекту пишемо на офіційному сайті ЦСП cesp.com.ua. Новини в Facebook-спільноті позначаємо #‎соцкарта, ‪#‎соцкартка, ‪#‎ФПУ.

Замовлення для проведення презентації в Вашій профспілковій організації приймаємо за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0800-210-308.

 

Прес-служба

Центру соціальних послуг