135

 

 

Шановні спілчани!

 

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

У цей день ми вшановуємо людей, які своєю працею забезпечують роботу підприємств, життєдіяльність міст і сіл, створюють належні умови проживання та побуту населення.

Ваша галузь стоїть перед великими викликами. Вона потребує глибокого та активного реформування, що дозволить модернізувати інфраструктуру населених пунктів, підвищити якість комунальних послуг, створити належні умови для працівників галузевих підприємств й забезпечити їх соціальний захист. Одночасно житлово-комунальне господарство потребує більшої уваги органів влади та суспільства.

Дякую вам за самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо людей у непростих умовах сьогодення, і зичу, щоб вам завжди вистачало професійної майстерності, досвіду та витримки для виконання завдань щодо якісного обслуговування громадян.

Бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, щастя, достатку, бадьорості і  душевного комфорту.

 

Голова ФПУ     Григорій ОСОВИЙ 

 

 

 

 

Шановні спілчани! Трудівники та ветерани праці сфери обслуговування!

    

Щиро вітаю вас з нашим професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! 

У переддень свята хочу подякувати усім вам за сумлінну та самовіддану працю. Завдяки вашим працьовитим рукам, високому професіоналізму та наполегливості підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, шляхового, каналізаційного, ліфтового господарств, міського електротранспорту; населення забезпечується водою та теплом, здійснюється благоустрій, освітлення та озеленення вулиць та скверів, надаються різноманітні побутові послуги.

Останніми роками органи державної влади практично самоусунулися від реформування житлово-комунального господарства, а більшість прийнятих законодавчих та нормативних актів стосовно галузі не виконуються через відсутність механізмів їх реалізації.

Наразі галузь знаходиться у критичному стані.

Профспілкові органи чинять опір антинародним рішенням влади, сприяють вирішенню найгостріших проблем галузевих підприємств, використовуючи для цього соціальний діалог, а також акції протесту.

Хочу запевнити, що попри складнощі сьогодення та нові виклики галузева Профспілка й надалі завжди перебуватиме поруч зі своїми спілчанами, аби захистити їх права та інтереси, добитися пріоритетного розвитку житлово-комунального господарства задля підвищення якості комунальних послуг.

Нехай ваша праця, шановні колеги, приносить вам радість та достаток, а мешканцям населених пунктів – затишок в їхніх оселях.

Бажаю вам і вашим близьким миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, успіхів та належної оцінки споживачами вашої нелегкої, але потрібної усім праці.

Зі святом вас, дорогі спілчани!

 

 

Олексій РОМАНЮК,

 

голова ЦК Профспілки