ДОД2016 002

 

Відповідність змісту освітніх програм вимогам сьогодення, конкурентоспроможність випускників вишів на ринку праці, реформування вищої освіти – це ключові проблеми, якими опікується Федерація професійних спілок України, засновник Академії праці, соціальних відносин і туризму (АПСВТ).

 

7 квітня в межах плану роботи Академії з потенційними абітурієнтами відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь більше 30-ти навчальних закладів. Серед учасників заходу були представники десяти коледжів Києва і області (Коледж культури і мистецтв, Транспортно-економічного коледжу, Професійно-педагогічний коледж iм. Макаренка, Київський коледж зв'язку, Коледж міжнародної торгівлі та ін.), випускники-бакалаври Білоцерківського національного аграрного університету, а також учні столичних шкіл і ліцеїв.

Цього року захід відбувався у форматі цікавого і пізнавального екскурсійного туру. Під час подорожі Академією гості познайомилися із спеціальностями, пройшли тест на визначення професійного типу особистості, відвідали творчі лабораторії і дізналися про додаткові можливості для студентів АПСВТ.

Відвідувачів приємно вразили наявність бінарних освітніх програм, спільні освітні програми з іноземними вузами-партнерами, можливість навчатися за індивідуальним графіком, гнучкість та мобільність в процесі організації навчального процесу. Особливу цікавість молоді викликали практичні лабораторій Академії (криміналістична лабораторія, соціологічна лабораторія, школа сомельє). Невеликий концерт розкрив яскраві таланти сьогоднішніх студентів АПСВТ і створив чудову дружню атмосферу. Під час концерту відбувся святковий розіграш призів для гостей: шляхом лотереї були визначені власники подарункових сертифікатів на часткову оплату навчання.

Крім абітурієнтів 2016 року, серед гостей були також присутні учні 9-10 класів, які обиратимуть навчальний заклад у наступні роки.   Для них Академія презентувала постійно діючі освітні програми для старшокласників "Зроби себе сам!" і "Подорож у світ економічних спеціальностей". Ці унікальні проекти, розроблені фахівцями АПСВТ, допомагають молоді зробити свідомий вибір майбутньої спеціальності і легше адаптуватись до умов самостійного життя.  

У цей день також працював консультаційний центр для дорослих. Інтегруючись у сучасну європейську систему «Освіта протягом життя», Академія пропонує освітні програми людям будь-якого віку. Особи із вищою освітою старші за 45 років мають можливість отримати другу вищу освіту за спеціальностями «Соціальна робота» і «Менеджмент» («Управління житловим будинком (групою будинків)») за умови отримання ваучеру для підтримання конкурентоспроможності від Центру зайнятості, без додаткових витрат. В АПСВТ також постійно реалізуються навчальні програми для членів профспілок.

Академії праці, соціальних відносин і туризму дякує усім відвідувачам Дня відкритих дверей за увагу та цікавість і чекає на зустріч з ними у якості студентів!

 

День відкритих дверей в АПСВТ: фоторепортаж

 

ДОД2016 000

 

АПСВТ