khochet-stimulirovat-investicionnuyu-deyatelnost

У рамках відзначення Дня соціальної справедливості 19 лютого ц. р. у Будинку спілок відбулася Конференція «Соціальна справедливість – від мінімумів до соціальних стандартів». Учасники заходів дійшли висновку, що в Україні ще дуже багато несправедливості, яка гальмує розвиток держави, породжує невдоволення громадян і численні конфлікти.

Федерація профспілок України надіслала Кабінету Міністрів України напрацьовану профспілковою стороною Резолюцію учасників Конференції «Соціальна справедливість – від мінімумів до соціальних стандартів» (від 22.03.2013 № 05/01-15/521).

Зазначений лист ФПУ не залишився без уваги Уряду. Кабінет Міністрів України надав доручення (від 30.03.2013 № 12197/1/1-13) цілому ряду міністерств, а саме: Мінсоцполітики, Мінекономрозвитку, Міндоходів, Мінфіну, Міністерству освіти і науки, МОЗ, Мінкультури, Мінрегіону, Міністерству молоді і спорту України та Держгірпромнагляду врахувати в роботі пропозиції профспілкової сторони щодо здійснення заходів для досягнення соціальної справедливості.

Федерація профспілок України сподівається, що соціальна справедливість неухильно утверджуватиметься в Україні і відзначення Дня соціальної справедливості у наступному році констатуватиме значними успіхами та досягненнями усіх гілок влади та сторін соціального діалогу задля добра кожного громадянина.

Департамент бюджетної політики та

соціального захисту