2014-07-29-0077

 

 

На це та інші питання 29 липня ц.р. всі бажаючі отримали відповіді від в.о. Голови ФПУ Кондрюка С.М., заступника керівника департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання Макогонюк С.Л. та головного спеціаліста управління соціального страхування та пенсійного забезпечення Денісової О.В. підчас проведення вебінару на тему: «Якою має бути заробітна плата для того, щоб заробити мінімальну пенсію?» (презентація додається).

 

Нагадуємо, що з метою спрощення процедури донесення інформації (з матеріальної та територіальної точки зору) Федерація профспілок України започаткувала щотижневе проведення відкритого інтернет спілкування у форматі вебінарів.

 

Відтепер ФПУ щовівторка о 9-30 на сайті: fpu.onwebinar.ru робитиме презентації з найбільш актуальних проблем сьогодення.

 

Запрошуємо до активної участі у цих заходах!

 

Разом з тим, будемо вдячні за надання пропозицій щодо питань у сфері соціально-трудових відносин (оплата праці, соціальний діалог, пенсійне забезпечення, охорона праці тощо), на які Ви бажаєте отримати відповідь на наступних вебінарах. Пропозиції просимо надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Більш детальну інформацію як стати учасником вебінарів можна отримати, надіславши запит на цю ж саму електронну адресу.

 

2014-07-29-0075

 

 

 

Департамент виробничої політики

та колективно-договірного регулювання