23156-1u

 

Трудовий колектив та акціонери Приватного акціонерного товариства «Волиньтурист» звернулись до народних депутатів України з приводу судових процесів, що тривають, починаючи з вересня 2011 року, з приводу визнання за державою у особі Фонду держмайна права власності об’єктів, що належать ПАТ «Волиньтурист».

Судові справи були відкриті за позовами прокуратура Волинської області в інтересах держави з метою незаконного заволодіння майном товариства.

Трудовий колектив вже звертався до Президента України як гаранта Конституції з проханням звернутися до Верховної Радо України із законопроектом по визначення правового режиму власності щодо майна профспілок. Проте допоки відповіді не отримали.

Станом на сьогодні арештовані банківські рахунки ПрАТ «Волнньтурист», у тому числі соціальні рахунки, тиск з боку Фонду державного майна Україна га органів виконавчої служби унеможливлюють діяльність товариства.

Трудовий колектив просить накласти мораторій про заборону на відчуження майна ПрАТ «Волиньтурист».

 

(Лист додається)

 

ІАЦ

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

У вас едина мета - роэввшпи туризм в Україні, недоваги якісні пося)'гн відпочиваючим, відкривати ялі них багату Історичну спадщину та ртзномаяіткісті. природи їтшої величної держи ви. проводити реабілітааЬо біяшв АТО'

Наш трудовий колектив звертався до Президента України як гаранта КонстнтупІЇ з проханням звернутися до Верховної Радо України із законопроектом по визкачсяня правового режиму власності щодо майна профспілок. Проте, на сьогодні ми не отримали відповіді.

Арештовані банківські рахунки ПрАТ «Волнньтурист». в тому числі соціальні рахунки, тиск з боку Фонду державного майна Україна га органів виконавчої служби унеможливлюють діяльність товариства, кхе є одним з нкйдавнігоик турне нічних організацій області

Трудовий колектив ПрАТ вЦодняьтурхст» звертається до Вас з проханням: •    накласти мораторій про заборону на відчуження майна ПрАТ «Волнвьтурясг»;