P1570065

 

 

28 квітня в приміщенні профспілок відбулось спільне засідання Президії Федерації профспілок Вінницької області та Колегії територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області з порядком денним:

«Про проведення в області тижня охорони праці та відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, тема якого у 2015 році за рекомендацією МОП «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

 На засіданні виступили з актуальними проблемами та перспективами розвитку охорони праці в області:

- Колесник Микола Павлович - перший заступник голови Федерації профспілок  області;

- Боковець Володимир Андрійович - начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області;

- Яворський Віталій Петрович – заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вінницькій області.

В роботі взяли участь представники обласних управлінь, установ, організацій, профспілкових організацій, ФССНВ, страхові експерти, керівники підприємств, спеціалісти служб охорони праці підприємств області, засоби масової інформації.

«Кращих з кращих» фахівців з охорони праці, які щоденно піклуються про безпечні та належні умови праці на підприємствах, установах, організаціях Вінниччини було  нагороджено грамотами ФПО, теруправління Держгірпромнагляду та управління виконавчої дирекції ФССНВ.

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

P1570046