InterNewLogoV1-01

 

7 вересня у підсумковому випуску новин «Подробности» на телеканалі «ІНТЕР» вийшов в ефір телесюжет на захист профспілкового санаторію «Лермонтовський».

 

Текстова версія:

Скандал навколо санаторію "Лермонтовський" в Одесі набирає обертів. Його керівництво заявляє про спроби рейдерського захоплення установи. Причому Міністерством юстиції. Стверджують: через суди відомство намагається переписати майно оздоровниці на себе, хоча за документами - санаторій належить приватному підприємству "Укрпрофоздоровниця".
В якості підстави - чиновники надають постанову Кабміну.

В "Лермонтовському" ж - це рішення уряду називають незаконним. Днями - виконавча служба навіть спробувала виселити пацієнтів і персонал, але зробити їм це не вдалося.

Тепер в санаторії чекають на нові атаки. На бік здравниці встало вже багато громадських діячів, журналістів і політиків.

"Санаторій" Лермонтовський "знаходиться на площі парку - десять гектарів у самому центрі міста - перша лінія від моря. Це дуже цінна земля. Тому це не перші рейдери, але рейдери такого калібру - перший раз", - говорить Дмитро Антипов, директор санаторію " Лермонтовський ".

"Я запевняю вас: ми разом з профспілками цю справу просто так не залишимо. Я разом зі своєю командою, з нашою охороною, з нашими активістами, волонтерами, разом з одеситами - будемо захищати цю територію від Яценюка", - говорить Сергій Каплін, народний депутат України.

 

(Відеоматеріал можна переглянути тут).

 

За матеріалами сайту ТК «ИНТЕР»

 

http://podrobnosti.ua/news-release/podrobnosti-za-2015-09-07-2000/minjust-obvinjajut-v-zahvate-sanatorija-odessy/