636

 

 

22 вересня 2016 р. в приміщені готелю «Турист» за ініціативи Київської міської ради профспілок відбулася робоча зустріч громадського активу міста – працівників Київської міськпрофради, голів і членів галузевих профспілкових об’єднань столиці з лідером Громадського Об’єднання «Публічний аудит»  Гольдарбом М.Ю. та фахівцем в галузі аудиту та обліку Галайдою Т.В.

У зазначеному заході взяли участь представники Департаменту захисту соціально-економічних прав апарату Федерації профспілок України.

Мета заходу: спираючись на розрахунки й висновки незалежних експертів, обговорити економічну необґрунтованість встановлених цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення й виробити спільну думку стосовно подальших дій – для утвердження в нашому суспільстві соціальної справедливості.

Під час заходу присутні виявили щиру небайдужість до соціально-економічних проблем, що утворилися в країні, й готовність їх розв’язувати усіма доступними засобами, у межах вітчизняного законодавства.

Учасники зібрання подякували його організаторам за їхню діяльність, сміливу громадянську позицію, акцентуючи на значущості й корисності подібних освітньо-роз’яснювальних заходів.

 

 

Департамент захисту соціально-економічних прав