Изображение 276

 

Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий 3 жовтня взяв участь та виступив на урочистому прийомі з нагоди святкування 15-річчя найвпливовішого об’єднання українського бізнесу, соціального партнера — Федерації роботодавців України.

 

У діловій частині заходу, в рамках якої відбулися Засідання Ради Федерації роботодавців України та дискусія «Світ можливостей: місце України», також взяли участь топ-менеджери, власники підприємств та керівники бізнес-об’єднань, міжнародні партнери, представники профспілок та влади, середи яких, зокрема, Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Верховної Ради України Віктор Галасюк, Національний координартор Міжнародної організації праці в Україні Сергій Савчук.

 

Изображение 193

 

У своєму виступі Григорій Осовий побажав ювілярам цікавих ініціатив, реалізації планів сталого розвитку економіки з метою покращання зайнятості та сприяння розвитку відповідального підприємництва в Україні.

Профспілковий лідер відзначив відповідальну та натхненну працю колективу ФРУ над реалізацією покладених на нього завдань із представлення та захисту інтересів національного бізнесу на регіональному, національному та міжнародному рівнях, сприяння створенню конкурентного середовища для розвитку підприємництва в Україні, а також ведення ефективного соціального діалогу.

 

Изображение 188

 

Голова ФПУ наголосив: «Ми маємо відшукати порозуміння, слухати одне одного і найголовніше — створити синергію задля підписання Генеральної угоди на наступний період». Григорій Осовий побажав успіхів у подальших спільних справах, висловивши сподівання, що об’єднання зусиль, ФПУ та ФРУ слугуватимуть економічному зростанню країни, що в результаті приведе до підвищення добробуту кожного українського громадянина.

 

Изображение 313

 

Олена ОВЕРЧУК,

«ПВ»