photo 2023 05 31 17 24 51

Останній день травня виявився гарним для профспілковців Сумщини. З гуманітарним грузом завітав Голова Федерації профспілок України – Григорій ОСОВИЙ. Окрім допомоги до Сумської обласної ради профспілок прибуло дещо більш цінне – досвід, яким на зустрічі із членами обласних профспілкових організацій Григорій Васильович ділився.

 

Заслухавши питання від профспілкових лідерів, Голова ФПУ акцентував увагу на роботі СПО об'єднань  профспілок по узгодженню соціально значущих законопроектів, змінах у трудовому законодавстві, способах транслювання профспілкової думки у маси та проінформував про основні завдання та напрями діяльності ФПУ в період воєнного стану.

photo 2023 05 31 17 24 46

Профспілкові активісти дійшли згоди, що тільки свідомі робітники, котрі мають бажання захищати свої інтереси, зможуть реформувати найбільше профоб'єднання України в сучасний, дієвий інструмент по захисту прав найманих працівників.

Присутня на зустрічі Голова Сумської облпрофради – Тетяна ЄВДОКИМОВА подякувала колезі за надання такої цінної інформації і закликала всіх консолідуватися у цей непростий для України час.

photo 2023 05 31 17 24 36

Президія облпрофради висловлює подяку усім хто долучився до роботи з підготовки та доставки гуманітарного грузу членам профспілок Сумської області.

photo 2023 05 31 17 24 42

Відповідальний за інформаційну роботу Сумської облпрофради

Андрій ТКАЧЕНКО