IMG 8708

5 березня в приміщенні Навчально-методичного центру профспілок відбулося перше в новому році засідання Молодіжної ради Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (МР ФПО). Приємно відзначити, що напередодні до складу Ради було включено відразу 7 новачків і наразі цей дорадчий орган складається з 25 молодих профспілковців.

Традиційно для спілкування з молоддю на засідання завітав голова обласної Федерації Ігор Москаленко. В своєму короткому спічі він розповів про ситуацію з антинародними і антипрофспілковими владними законопроєктами №2708 та №2681. Також лідер профспілок Чернігівщини вкотре запевнив в своїй підтримці молодіжних ініціатив.

IMG 8698

Далі вже голова МР ФПО Віталій Копиш разом учасниками заходу обговорив план діяльності на 2020 рік. Документ включає цілу низку навчальних, інформаційних, правових, екологічних, культурних, спортивних та благодійних заходів.

Після відповідного обговорення члени “Молодіжки” доукомплектували склад виконавчого комітету та заповнили вакатну посаду заступника голови Ради. Нею стала представниця Чернігівської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров'я Наталія Калачова.

IMG 8691

Ще одним важливим питанням порядку денного стала інформація про кампанію щодо протидії незадекларованій праці. Про суть акції та участь у ній професійних спілок розповіла секретар Молодіжної ради Людмила Ніценко. Присутні отримали відповідні агітаційні плакати для розміщення в своїх первинних профспілкових організаціях.

 IMG 8718

Віталій Копиш