IMG 2584 123

Звернення Голови Федерації профспілок України Григорія Осового до членів профспілок, органів державної влади і роботодавців щодо підтримки працюючих людей

Коронавірус COVID-19, це потужний виклик щодо здатності Української держави, профспілок і роботодавців спільними зусиллями реагувати на загрозу, яка поширюється усім світом.

В умовах введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров'я населення, Федерація профспілок продовжує працювати, організовуючи свою роботу з урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо запобігання поширенню пандемії, спричиненоюкоронавірусом.

Звертаємося до всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань з проханням здійснювати постійний моніторинг епідеміологічної, соціально-економічної ситуації, акумулювати зауваження та пропозиції від членів профспілок до антикризових заходів та надсилатидо ФПУ за адресоюЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., а ті що потребують вирішення на місцевому рівні передавати органам місцевої самоврядування та державного управління.

Текст Звернення

Прес-центр ФПУ