IMG 3776

До Запорізької обласної ради професійних спілок 28 грудня 2022 року від Федерації профспілок України прибула придбана за кошти виділені Даньскими профспілками гуманітарна допомога для членів профспілкових організацій Запорізької облпрофради, які постраждали від російської агресії.

 

Президія Запорізької обласної ради професійних спілок від імені членських профспілкових організацій Запорізької облпрофради висловлює щиру подяку Гуманітарному штабу Федерації профспілок України та особисто Голові Федерації професійних спілок України Григорію Осовому, за надання перед новорічними святами матеріальної підтримки членам профспілкових організацій Запорізької області, які постраждали від російської військової агресії.

IMG 3786

Запорізькі профспілки дуже  вдячні Данським профспілкам за піддтримку у тяжку годину та надану гуманітарну допомогу.

Увага ФПУ до спілчан у цей  неймовірно тяжкий час згуртовує людей праці, укріплює віру в профспілки, підтримує і надихає на подальшу спільну роботу з подолання негараздів, вирішення соціальних проблем людей, які опинилися у важкій життєвій ситуації.

Сподіваємося на подальшу плідну нашу співпрацю щодо соціального захисту і підтримки наших спільчан та сприяння наближенню довгоочікуваної Перемоги.

IMG 37991

IMG20221229095912

 

Запорізька обласна рада профспілок