01 2 min 3

Глобальні процеси цифровізації, модернізації виробничих відносин, зміни умов праці стають не тільки фактором виникнення нових можливостей для працівників та людей, які виходять на ринок робочої сили, але й формують нові суттєві виклики. З огляду на це, з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю, Федерація профспілок України у співпраці з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі 6 жовтня ц.р. проводять круглий стіл на тему: «Гіг-економіка та права працівників».

Метою заходу є обговорення викликів, пов’язаних з правовим регулюванням зайнятості у гіг-економіці, ролі соціальних партнерів, впливу нестандартних форм зайнятості на соціально-трудову сферу.

Передбачається, що у круглому столі візьмуть участь представники соціальних партнерів, центральних органів виконавчої влади, законодавчої гілки влади, науковці. За підсумками заходу планується прийняти рекомендації, які будуть направлені до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

Місце проведення: готель «Русь»

Початок о 10 год.

Контактна особа: Пугачова Анна Олексіївна – тел. 067 341 77 42, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Департамент  з питань економічного розвитку та ціноутворення