170366254 2538163539813933 3978540679092793029 n

Голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ України Ніна Гушпіт та завідувач відділу організаційно-масової роботи Валерій Крецул провели робочу зустріч з начальником Управління Держпраці в Івано-Франківській області Ігором Росипайлом.

Вони розповіли про роботу щодо захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів спілчан та  реагування центральних і місцевих органів  влади на звернення Профспілки з проблемних питань, які турбують членів профспілок.

Також було надано вичерпну інформацію про використання коштів обласного профбюджету на  матеріальну допомогу постраждалим від минулорічної повені, на лікування від COVID-19 та інших захворювань, на благодійну допомогу лікувальним закладам для придбання засобів індивідуального захисту лікарів, на проведення обласного огляду-конкурсу серед первинних профспілкових організацій і трудових колективів та на інші заходи і знакові події.

Учасники зустрічі обговорили нинішній стан оплати праці працівників Управління, створення належних умов для їх ефективної роботи, а також накреслили спільні заходи з нагоди прийдешнього Дня охорони праці, який відзначатиметься 28 квітня.

Акцентувалася увага і на необхідності активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань мотивації працівників до профспілкового членства та переваг, які воно надає.

В робочій зустрічі також взяли участь начальник відділу Управління Держпраці, член обласного комітету Профспілки Роман Смага та заступник голови профкому Управління Олена Жовтуля.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області