277446912 7233206246720724 5898158469404295360 n
Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України (ПРОФБУД) з першого дня війни долучилась до всебічної допомоги Збройним силам України, членам профспілки і їх родинам.

Місяць запеклої боротьби українського народу проти російської агресії - став місяцем нашої незламності! - зазначалось 25 березня 2022р. на розширеній Президії ЦК Профспілки, що відбулась у онлайн форматі.

Відкрив засідання Василь Андреєв - Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України (ПРОФБУД), який проінформував про всі дії ПРОФБУД за цей час. Учасники зібрання надали інформацію про стан справ в їх містах, та про дії територіальних організацій і первинних організацій Профспілки на місцях. Президія ЦК Профспілки розглянула та прийняла відповідні рішення з таких питань: «Про Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»; «Про ситуацію в будівельній галузі щодо виплати заробітної плати і трудовими правами працівників. Про звернення до Уряду України щодо вирішення цих питань»; «Про гуманітарний штаб Профспілки будівельників України, та допомогу членам Профспілки в період воєнного стану» і «Про дії Профспілки по виключенню російських профспілкових організацій зі складу Інтернаціоналу будівельників і деревообробників (BWI)».

Шановні спілчани, наші спільні зусилля і помисли зараз спрямовані на виконання щоденних обов'язків, а в кінцевому підсумку – на перемогу України у війні з російським агресором! Після перемоги нас чекає багато роботи! Слава Україні! Перемога за нами!
ПРОФБУД – СИЛА В ЄДНОСТІ!
277438112 7233206640054018 7896841971844287582 n
Профспілка працівників будівництва і